Miracle Youcando Healthy Tips ขอบคุณภาพประกอบจาก google ที่มา : LASIK @ Laser Vision International LASIK Center > eye care tips > LASIK HELTH CORNER โทรปรึกษา หรือจองคิวตรวจ โทร 02-511-2111, 02-939-6006 E-mail : info@laservisionthai.com
HEALTHY TIPS
"สุขภาพตาดีได้ด้วยอาหารดีมีประโยชน์"
ดวงตา ก็เป็นอวัยวะหนึ่งที่ต้องการการดูแลเอาใจใส่เช่นเดียวกับอวัยวะอื่นๆของร่างกาย การทานอาหารที่ดีมีประโยชน์จากธรรมชาติช่วยให้คุณมีสุขภาพตาที่แข็งแรง และมีดวงตาที่สดใสไปอีกนาน"
Read more : http://buff.ly/1fjFuVj
Visit : http://buff.ly/16J0bEr
คุยกับทีมแพทย์เลสิก : http://buff.ly/1fjG4lM
ขอบคุณภาพประกอบจาก [ NoRecipes ]
ประโยชน์ของแครอท
แครอท (อังกฤษ: Carrot) เป็นพืชกินหัวชนิดหนึ่ง มีลักษณะยาว หัวแครอทมีหลายสี เช่น เหลือง ม่วง ส้ม แต่ที่นิยมรับประทานในปัจจุบันคือสีส้ม เป็นพืชแถบเอเชียตะวันออกและเอเชียกลาง มีหลายขนาด ตั้งแต่ขนาดเล็กเท่าแท่งดินสอ หรือที่เรียกว่าเบบี้แครอท (อังกฤษ: Baby Carrot) ไปจนถึง ขนาดใหญ่
แครอท ช่วยบำรุงสายตา เพราะในแครอทอุดมไปด้วยสารเบต้าแคโรทีน หนึ่งในวิตามินที่ร่างกายต้องการอีกทั้งมีประโยชน์ที่ช่วยในเรื่องของการบำรุงสายตาของเราด้วย โดยเฉพาะเนื้อเยื่อชั้นในของดวงตา หรือที่เรียกว่า เรตินา ซึ่งการที่ได้รับประทานแครอทบ่อย ๆ ยังช่วยถนอมดวงตาให้สามารถมองเห็นได้อย่างปกติไปได้อีกนาน
ที่มา : men.kapook
http://buff.ly/166fRmS
Health Benefits of Carrot – Improves Eyesight
We all know vitamin-A helps in improving the eyesight and carrot is one of the major sources of vitamin-A. Lack of vitamin-A can damage the retina of the eye and can cause poor vision and night blindness. Beta-carotene which basically gets converted into vitamin-A in the body helps in the protection against senile cataract and macular degeneration in elderly.
Thanks Eng. info : Food to Fitness
http://buff.ly/16J1za5
Carrot, Tuna, and Avocado Salad
Ingredients
- 3 large carrots, peeled and julienned
- 1/2 medium onion, sliced thinly
- 1 teaspoon salt
- 5 ounces canned Italian tuna, drained
- 1 avocado, cut into cubes
- a few sprigs of parsley, minced (about 2-3 tablespoons)
- 2 teaspoons sesame oil
- 1/4 teaspoon black pepper
- salt to taste
Directions
1.Put the julienned carrots and sliced onion in a bowl and add the salt. Let this sit for 30 minutes or until the carrots have released some liquid. Squeeze the carrots using a kneading motion to coax out more liquid.
2.Grab a large clump of carrot and squeeze as much water out as you can, discarding the liquid. Put the squeezed carrot in a separate bowl, and then add the tuna, avocado, parsley, sesame oil and pepper. Toss to combine then adjust salt to taste.
Thanks Recipe From : Marc Matsumoto of NoRecipes
http://buff.ly/16J44JJ