ขอบคุณภาพประกอบจาก multivu.com
Miracle Youcando Healthy Tips ขอบคุณภาพประกอบจาก google
ที่มา : LASIK @ Laser Vision International LASIK Center > eye care tips > LASIK HELTH CORNER โทรปรึกษา หรือจองคิวตรวจ โทร 02-511-2111, 02-939-6006 E-mail : info@laservisionthai.com
อัลมอนด์ Health Benefits of Almonds
วิตามินอี มีมากในน้ำมันจากธัญพืชและถั่วประเภทเปลือกแข็ง เช่น อัลมอนด์ ฯลฯ
อัลมอนด์ (Almond) อุดมไปด้วยวิตามินอี และมีคุณประโยชน์มากมายในการช่วยป้องกันสายตา ช่วยป้องกันการเกิดต้อกระจกได้ และจอประสาทตาส่วนกลางเสื่อมสภาพ (AMD) แนะนำให้ทานวันละ 1 ฝ่ามือ
วิตามินอี เป็นที่รู้จักกันว่า เป็นสารต้านการเกิดปฏิกิริยาออกซิเดชัน ให้ผลในการป้องกันการทำลายของเซลล์ และยังช่วยในการปกป้องเยื่อหุ้มเซลล์ ที่อวัยวะต่างๆ เช่น เซลล์ของตา ตับ เพื่อให้ประสิทธิภาพการทำงานและอายุการใช้งานของอวัยวะเหล่านี้นานขึ้น และยังเชื่อว่าทำลายฤทธิ์ของสารก่อมะเร็งได้ด้วย
คุยกับทีมแพทย์เลสิก : http://buff.ly/19RtFAF
More info : http://buff.ly/1aq8lio
ขอบคุณภาพประกอบจาก multivu.com
Gluten Free Almond Bars Recipe
Ingredients
- 1 cup blanched almonds
- 1 cup brown rice flour – use divided
- ½ cup corn starch (or you could use tapioca starch)
- 1 teaspoon kosher or fine sea salt
- ½ cup plus 4 tablespoons cold butter, cut into small pieces – use divided
- 1 – 12.5 ounce can Solo Almond Cake & Pastry Filling (not almond paste or marzipan)
- ½ cup gluten free rolled oats
- ½ cup brown sugar, lightly packed
- ½ teaspoon ground cinnamon
- 1 cup sliced almonds
- 1 – 12 ounce can Mixed Berry (or your favorite flavor) Solo Cake & Pastry filling
Directions
Preheat oven to 350 degrees. Line a 9 inch by 13 inch baking dish (a lasagna pan) with a piece of parchment paper large enough to extend over the sides of the dish.
Place the blanched almonds into a food processor and pulse several times until they are ground into a meal. Add ½ cup brown rice flour, the corn or tapioca starch and salt and pulse a few times to combine. Add ½ cup of butter and the almond Cake & Pastry filling and process until fully combined. Spread the mixture into the prepared baking dish in an even layer. Bake for 20 minutes.
While the base layer bakes, prepare the topping by combining the remaining ½ cup brown rice flour with the gluten free oats, brown sugar and cinnamon. Stir to combine. Add the remaining 4 tablespoons of butter and work it into the mixture with your fingers until crumbly (or you can use a pastry cutter). Stir in the sliced almonds.
When the base layer has cooked, spread the Mixed Berry Pastry Cake & Pastry Filling on top in an even layer. Sprinkle the topping all over in an even layer and bake for another 20 – 25 minutes or until the berry filling is bubbly and the topping lightly browned. Let cool in the pan. Once cooled, place a sturdy cutting board next to the baking dish, lift the baked pastry out of the pan using the parchment paper and place it on the cutting board. Cut into 16 bars approximately 2 by 3 inches each.
(If you don’t have a food processor and almond flour is available to you, substitute 1 cup almond flour for the blanched almonds, cut the butter into the flour mixture with a pastry cutter and blend the remaining ingredients for the base layer in a mixer.)
Servings
A gluten free recipes that makes 16 almond bars.
Thanks Recipe From : Simply Gluten Free
http://buff.ly/19cw1ZY
"For eye care, Vitamin E has been associated with the prevention of cataracts and the delaying of cataract growth. "
Thanks Info From : EyeHealthWeb.com
http://buff.ly/16SKfiW